NordicFeel

Butik

NordicFeel grundades år 2006 som är ett litet företag med få anställda. De var ett av de tidigaste onlinebutikerna i Sverige inom skönhet. De har nu över 200 varumärken och ca 15 000 st produkter. De finns även i andra länder, som Danmark, Norge och Finland. De har ett stort sortiment inom hårvård, hårinpackningar, parfym, hudvård och make-up.

Årets E-handlare

Varje år utser svenska kunder i samarbete med Pricerunner vem som blir årets E-handlare. NordicFeel har fått priset år 2011-2015. De har vunnit 5 år i rad. De har även fått väldigt bra betyg från Prisjakt och Trustpilot.

Produkter (217 st)

Trygg E-handel hos NordicFeel

NordicFeel är certifierad av trygg E-handel. Du som kund ska alltid känna dig trygg att handla hos NordicFeel. Du har alltid en ångerrätt på 14 dagar om du skulle ångra ditt köp. Om du har frågor om din beställning, har dem alltid öppet alla vardagar. Du kan skicka E-post eller skriva i deras chatt.

NordicFeel i sociala medier

De går att följa på sociala medier på Facebook och Instagram. Det är de största kanalerna. Finns även på mindre kanaler som Pinterest, twitter, Youtube och Google+